Image
Niclas Höglund.
Niclas Höglund. Bild: JLL

JLL rekryterar analyschef från Nordea

Bolag Niclas Höglund blir ny Head of Research på JLL. Han kommer närmast från Nordea där han är senior aktieanalytiker med ansvar för fastigheter och bygg inom Nordea. Niclas Höglund har gedigen erfarenhet, bland annat från ett flertal börsnoteringar av fastighetsbolag.
Publicerad den 2 April 2020

– Genom rekryteringen av Niclas ökar vi vårt fokus på analys och blir vi en ännu starkare rådgivare till de noterade bolagen samt förstärker vår profilering inom Corporate Finance. Niclas är en topprankad analytiker som fått många fina utmärkelser. Vi är mycket glada att knyta honom till oss, säger Linus Ericsson, vd för JLL Sverige.
– Jag är väldigt motiverad att bygga upp en analysverksamhet inom JLL och ser en möjlighet att vidareutveckla research både vad gäller omvärldsbevakning, trender och självklart knyta analysen av fastigheter till mitt hemmaområde aktieanalys. Jag ser JLL:s internationella kapacitet och nätverk som en enorm potential, säger Niclas Höglund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige