Image

JLL och Centria inleder uthyrningssamarbete

Bolag Centria AB har tecknat ett exklusivt avtal med JLL för att sköta uthyrning gällande Häggvik Connect. Fastigheten uppfördes 2002 och består av cirka 14 000 kvadratmeter kontor som blir vakanta under 2017. Huset är en profilfastighet med bästa skyltläge belägen i Södra Häggvik.
Publicerad den 20 September 2016
Häggvik Connect. Bild: JLL
Häggvik Connect.

– Vi är väldigt glada att ha fått förtroendet av Centria AB. Fastigheten erbjuder flexibla och effektiva lokaler i ett attraktivt läge. Vi ser fram emot ett gott samarbete med bra lösningar för både fastighetsägare och hyresgäster, säger Karl Henrik Lenneryd, ansvarig uthyrare på JLL.

– Att våra kunder hittar en lokal som uppfyller deras önskemål och behov är viktigt för oss. Det är grunden till en långsiktig kundrelation vilket är något vi hela tiden strävar efter. Denna fastighet är unik och vi är mycket positiva till att samarbeta med JLL för detta projekt, säger Carl Åhman på Centria.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige