Image

JLL hämtar uthyrare från Colliers

Bolag Linda Persson blir ny medarbetare på JLL:s Stockholmskontor. Rekryteringen är ett led i JLL:s ambition att stärka affärsområdet Office & Industrial.
Publicerad den 16 September 2015
Linda Persson blir ny uthyrare på JLL inom segmentet industri- och logistik. Bild: JLL
Linda Persson blir ny uthyrare på JLL inom segmentet industri- och logistik.

-Uthyrning av industri och logistiklokaler är ett spännande segment som kräver stor kunskap om hur marknaden utvecklas och hur det bildas nya heta logistikområden. Med Lindas breda kompetens och energi ser vi fram emot att hjälpa våra uppdragsgivare att finna de rätta hyresgästerna till sina fastigheter, säger Robert Bolmgren, chef Office & Industrial Leasing på JLL.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY