Image

JLL fortsätter växa i Göteborg

Bolag JLL anställer två nya medarbetare till kontoret i Göteborg.
Publicerad den 9 Oktober 2017
Maria Bjurstam och Isak George. Bild: JLL
Maria Bjurstam och Isak George.

Isak George ansluter efter årsskiftet till transaktionsteamet i Göteborg. Han är registrerad fastighetsmäklare och har under de senaste sju åren byggt upp Husman Hagberg centrum till ett mycket framgångsrikt kontor i Göteborgsregionen. I sin nya roll som projektledare på JLL kommer Isak George framförallt att ha sitt fokus på den lokala marknaden.

Maria Bjurstam anslöt innan sommaren till uthyrningsteamet i Göteborg, och arbetar tillsammans med Sara Liljevall med uthyrning av kontorslokaler. Maria Bjurstam kommer närmast från rollen som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.

– Det är fantastiskt roligt att vi kan fortsätta växa i Göteborg med så fina rekryteringar som Isak och Maria. Vi är glada för den efterfrågan som finns i marknaden och ser nu fram emot att ännu bättre kunna möta den, säger Lena Grimslätt, chef för JLL Göteborg.

– Vi fortsätter att utveckla vår verksamhet på ett positivt sätt och jag kan glatt och stolt konstatera att vår närvaro i Göteborg kontinuerligt stärks på ett förtroendeingivande sätt. Vi tror på en fortsatt aktiv marknad och vi är väl positionerade för att möta våra kunders behov inom samtliga segment vi är aktiva inom, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige