Image

JLL fortsätter att expandera

Bolag Anna Dufberg har anställts som senior konsult för att utveckla JLL:s affärsområde Work Smart. Alessia Chiappini Flodén förstärker teamet inom flyttprojektledning som projektledare och Tiam Torkaman kommer att arbeta med Tenant Representation.
Publicerad den 11 September 2015

Anna har gedigen erfarenhet av ledarskaps- och verksamhetsutveckling och kommer närmast från Telge Nät AB där hon var VD. Anna har en civilingenjörsexamen från KTH.

Alessia kommer närmast från en roll som projektledare på DAP Stockholm.

Tiam Torkaman är nyutexaminerad ung talang från KTH och kommer att arbeta med Tenant Representation.

- Vi är oerhört glada att knyta ännu fler talanger till oss, som med sina bakgrunder och erfarenheter gör att vi kan spetsa vårt kunderbjudande lite till, säger Erik Dellner, chef för JLL Corporate Solutions.

JLL i Sverige består av totalt av 115 anställda, varav 30 är verksamma i affärsområdet Corporate Solutions.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY