Image
Svea Artilleri.
Svea Artilleri. Bild: Genesta

JLL får uthyrningsuppdrag av Genesta

Uthyrning JLL har fått uthyrningsuppdrag av Genesta Property Nordic avseende fastigheterna Svea Artilleri och Arton i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar kontor om totalt 14 500 kvadratmeter och arbetet inleds omgående.
Publicerad den 28 Januari 2021

Fastigheterna totalrenoveras och omvandlas till toppmoderna kontor. Svea Artilleri har 12 400 kvadratmeter ledig kontorsyta och ligger invid Stockholm Stadion. Arton ligger på Linnégatan 18, intill Stureplan och avser 2 100 kvadratmeter ledig yta. Båda fastigheterna genomgår nu en omfattande renovering av både lokaler, fasader och gemensamhetsytor.
– Svea Artilleri och Arton är två fantastiska fastigheter i strategiska lägen. Vi ser fram emot vårt samarbete tillsammans med JLL, säger Ted Söderlund, Head of Investment Management på Genesta.

Fastigheterna ligger båda i attraktiva lägen på Östermalm endast med några minuters promenad till kommunikationer och grönområden.
– Vi är glada över Genestas förtroende att få arbeta med dessa två fina fastigheter. Båda byggnaderna har en stor potentialoch vi ser fram emot att fylla dem med nya hyresgäster, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing på JLL.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige