Image
Bild: Istock

JLL expanderar och rekryterar tre nya medarbetare inom Capital Markets

Bolag JLL expanderar och förstärker Capital Markets med tre nya medarbetare. Teamet utökas med en Senior Director och två Associates.
Publicerad den 5 Juli 2022

Daniel Turner börjar som Senior Director och har lång erfarenhet från transaktionsmarknaden i Sverige och internationellt. Han kommer närmast från Cushman & Wakefield som Deputy Head of Capital Markets.

Ludwig Watz Almqvist började i juni som Associate och kommer närmast från studier vid KTH.

William Broberg Piller har det senaste året haft ett internship på JLL och blir anställd som Associate.

Daniel Turner och William Broberg Piller ansluter under september.
– Jag är glad att kunna välkomna tre nya medarbetare till teamet och att vi fortsätter att expandera. Jag är övertygad om att våra förstärkningar kommer att bidra till vår fortsätta utveckling och framgång, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, JLL Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige