Image

Jernhusen hyr ut i Årsta

Uthyrning Mertz Transport blir ny hyresgäst på Stockholm Årsta Kombiterminal från och med årsskiftet.
Publicerad den 14 Juni 2016
Annons
Image
Mertz Transport flyttar in i januari 2017. Bild: Jernhusen
Mertz Transport flyttar in i januari 2017.

Mertz kommer att hyra en av crossdockbyggnaderna på terminalen. En stor kund hos Mertz är Pågen som kommer att sköta sin distribution från Årsta. Mertz är sedan 2014 terminaloperatör på Jernhusens kombiterminal i Malmö.

– Vi delar samma mål om att öka andelen gods som körs på järnväg. Mertz är en aktör som är väl insatt i att nyttja tåg för sin verksamhet och de blir ett starkt komplement till övrig verksamhet i Årsta, säger Micael Svensson, chef affärsområde gods på Jernhusen.

– Genom att etablera oss på Stockholm Årsta Kombiterminal stärker vi vårt inrikesnät och gör det möjligt för fler kunder att transportera varor på järnväg, säger Stig Mertz, vd för Mertz.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Älskar det här bolaget"

Bolag Vid årsskiftet kommer Hufvudstaden första gången på 2000-talet ha en annan vd än Ivo Stopner. Tillträdande Anders Nygren berättar om tankarna när han fick frågan och om arbetet med överlämningen från sin företrädare.Vid årsskiftet kommer Hufvudstaden första gången på 2000-talet ha en annan vd än Ivo Stopner. Tillträdande Anders Nygren berättar om tankarna när han fick frågan och om arbetet med överlämningen från sin företrädare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY