Image

Järngrinden hyr ut till Nordic Wellness

Uthyrning Nordic Wellness blir hyresgäst i Järngrindens projekt Tegelbruket i Halmstad, där 330 hyresrättslägenheter och 5 000 kvadratmeter kommersiella ytor utvecklas. Gymkedjans lokal om cirka 590 kvadratmeter är belägen i nära anslutning till bostadshusen och vetter mot det nya torget som håller på att anläggas.
Publicerad den 29 Maj 2018

– Möjlighet till träning i anslutning till hemmet står högt upp på mångas önskelista. Tegelbrukets hyresgäster får nu ett välutrustat gym i direkt anslutning till sin bostad. Nordic Wellness kommer att öppna i januari 2019 och vid den tidpunkten är 220 av Tegelbrukets totalt 330 hyreslägenheter inflyttade, säger Tobias Johannesson, ansvarig för projekt Tegelbruket på Järngrinden.

Sedan tidigare är det klart att Lidl öppnar en stor matvarubutik på Tegelbruksområdet under 2019.

– När vi har utvecklat Tegelbruket har en av ambitionerna varit att erbjuda ett serviceutbud som dels gör det bekvämt och enkelt för hyresgästerna och dels minskar behovet av att köra bil. Nu kommer både mataffären och gymmet att finnas på Tegelbrukets torg, några sekunders hissresa bort från lägenheten, avslutar Tobias Johannesson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige