Image
Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 31 januari.
Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 31 januari.

Ilija Batljan om Östergötland och marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På bara några år har den förre flyktingen och S-politikern blivit en av de tyngsta aktörerna på den svenska fastighetsmarknaden. Möt Ilija Batljan på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 31 januari. Anmäl dig nu – 3 för 2-erbjudandet stänger på fredag om en vecka!
Publicerad den 28 December 2018

Ilija Batljan flydde med sin familj från Balkankriget på 1990-talet, hamnade av en slump i Nynäshamn, och några år senare var han kommunstyrelsens ordförande i Nynäshamn. Efter den politiska karriären har han satsat på fastigheter – främst bostäder och samhällsfastigheter, först som vice vd på Rikshem som han var med och byggde upp och nu som vd och storägare i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, som är de senaste årens främsta snabbväxare på den svenska och nordiska marknaden.

Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping den 31 januari och intervjuas om sin karriär och sin syn på det turbulenta marknadsläget.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Östergötland tillsammans med näringslivsenheterna i Norrköping och Linköping. Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden i Östergötland, men även med nationella och internationella utblickar. Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Fram till den 4 januari kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige