Image

Huvudkontor till Midrocs WTC i Västra Hamnen

Uthyrning Midroc har tecknat ett femårigt hyresavtal med Scanditoy. Avtalet omfattar drygt 1 000 kvadratmeter lokaler i Midrocs fastighet World Trade Center i Västra Hamnen i Malmö. Företaget kommer att flytta huvudkontor och showroom till den nya etableringen.
Publicerad den 25 April 2013
WTC Malmö. Bild: Midroc
WTC Malmö.

- Vi har anpassat lokalerna i fastigheten till Scanditoys specifika behov för att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö. Utsikten över Öresundsbron, havet och Ribersborg blir en extra bonus, säger Peter Syrén, vd i Midroc Real Estate.

- Vi ser fram emot att flytta in vid månadsskiftet. Det blir en nystart med gott om plats för våra leksaker. En extra bonus är närheten till havet som bjuder på härliga lunchpromenader, säger Marie Schelin, marknadschef på Scanditoy.

Ytterligare hyresgäster i World Trade Center Skeppsgatan är bland annat Region Skåne, 3, Kia Motors och Enfo.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige