Image

Husvärden säljstartar bostadsrätter

Bostäder Husvärden säljstartar nu 48 bostadsrätter i två punkthus i etapp 1 av BRF Sidenvävaren på Krokslätts Fabriker i Mölndal.
Publicerad den 17 Maj 2016
Husvärden bygger bostäder vid Krokslätts fabriker. Bild: Husvärden
Husvärden bygger bostäder vid Krokslätts fabriker.

På Krokslätts Fabriker, med anor från 1800-talet, integrerar Husvärden en ny, miljösmart stadsdel signerad Wingårdhs Arkitekter. Det blir en blandstad där verksamheter och service delar yta med cirka 200 bostäder. Här skapar Husvärden de bästa förutsättningarna att både leva och bo klimatsmart.

Etapp 1, BRF Sidenvävaren, består av två punkthus med totalt 48 bostadsrätter på 54-116 kvm. Försäljning pågår i samarbete med Bjurfors och inflyttning är planerad till 2018. Entreprenaden utförs av K21 Entreprenad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige