Image

Husvärden i flera uthyrningar på Lindholmen

Uthyrning Husvärden har nu fyllt Brygghuset på Lindholmen, Göteborg, och första inflyttning sker i december i år. De nya hyresgästerna är Zacco Sweden, Beiersdorf och IWG International Workplace Group.
Publicerad den 26 Februari 2018
Brygghuset på Lindholmen. Bild: Erséus Arkitekter/Husvärden
Brygghuset på Lindholmen.

Brygghuset får en mix av hyresgäster som är tänkta att komplettera nätverket i Lindholmen Science Park. Uthyrningen har gått enligt plan i samarbete med Göteborgs Lokallots och CBRE. Zacco Sweden kommer att hyra 1600 kvadratmeter, Beiersdorf ska hyra 900 kvadratmeter och IWG International Workplace Group ska hyra 2 400 kvadratmeter. .

- Vi på IWG (International Workplace Group) har länge sökt efter ett bra läge att etablera det första Spaces i Sverige. Med det här läget och den här byggnaden så hittade vi hem. På Lindholmen kommer vi kunna erbjuda en fantastisk co-working miljö, eventmöjligheter, mötesrum och kontor. Allt detta medan du blickar ut över älven, säger Patrick Ölvebäck, Country Manager på Regus/IWG.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige