Image
Hüseyin Meric.
Hüseyin Meric. Bild: Alma Property Partners

Hüseyin Meric blir ny partner på Alma Property Partners

Bolag Hüseyin Meric har befordrats till partner på det nordiska fastighetsinvesteringsbolaget Alma Property Partners där han är ansvarig för den danska verksamheten sedan augusti 2019.
Publicerad den 22 Februari 2022

– Vi är mycket glada att kunna meddela att Hüseyin har anslutit till Partnergruppen på Alma. Han har bidragit avsevärt till vår framgång på den danska marknaden, särskilt genom att skapa starka partnerskap med lokala fastighetsutvecklare och identifiera attraktiva investeringsmöjligheter, säger Sloan Wobbeking, grundare och vd på Alma Property Partners.

Hüseyin Merics främsta roll på Alma är att leda den danska investerings- och förvaltningsverksamheten. Han är också medlem i Almas ledningsgrupp och i investeringskommittén för Almas nya opportunistiska fastighetsfond. Alma öppnade ett kontor i Köpenhamn under 2019 när de anställde Hüseyin från Sampension där han var Senior Portfolio Manager.
– Jag är oerhört stolt och glad över att bli en partner i ett sådant framgångsrikt företag. Jag ser särskilt fram emot att fortsätta arbetet med resten av teamet samt att även kunna bidra mer formellt till investerings-beslut för vår senaste opportunistiska fond. Almas danska verksamhet är under stark tillväxt genom nya förvärv och en utökad projektvolym och kontoret i Köpenhamn har nyligen vuxit till tre anställda genom rekryteringar av en investeringsspecialist och en controller, säger Hüseyin Meric, partner och chef för Danmark på Alma Property Partners.

Alma Property Partners arbetar för närvarande med kapitalanskaffning för sin tredje fastighetsfond med en pan-nordisk, opportunistisk strategi. Målsättningen är att inhämta 400 miljoner euro i kapitalförbindelser för ytterligare förvärv.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige