Image

Humlegården tillsätter hållbarhetschef

Karriär Humlegården Fastigheter tillsätter Rebecka Yrlid som hållbarhetschef.
Publicerad den 5 Juni 2013

Hon arbetar sedan 2008 på Humlegården som projektchef och kommer fortsätta med det parallellt med det nya uppdraget.

- Vårt arbete med hållbarhets- och miljöfrågor har under senare år utvecklats i många avseenden och därför är det ett naturligt steg att inrätta den nya tjänsten. Rebeckas samlade erfarenhet från dels företaget och dels hennes tidigare arbete med miljösamordnande frågor var avgörande. Genom sin nya roll tar hon också plats i ledningsgruppen, säger Per-Arne Rudbert, vd på Humlegården Fastigheter.

- I min nya roll kommer jag fokusera på pågående projekt samt se över de rutiner som finns vid anpassningar och ombyggnationer. En stor del i mitt arbete kommer också att handla om att coacha övriga i organisationen när det handlar om miljö- och hållbarhetsfrågor, säger Rebecka Yrlid.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY