Image
Bild: HSB

HSB Landskrona och HSB Malmö blir en organisation

Bolag HSB Landskrona och HSB Malmö nästa steg i sitt samarbete, och blir en organisation, även om det fortsatt är två regionföreningar.
Publicerad den 10 November 2020

Sedan tidigare arbetar HSB Landskrona och HSB Malmö tätt, och nu blir samarbetet tydligt även på papper.
– Många av oss jobbar redan integrerat, och detta är ett steg för att förtydliga och bättre rusta oss för framtiden, säger Michael Carlsson, vd för HSB Malmö.

Genom den nya organisationen införs tjänsten vice vd.
# Mikael Jönsson, vd i HSB Landskrona, blir även vice vd i HSB Malmö, samt ansvarig för den operativa verksamheten i båda föreningarna.
# Michael Carlsson, vd i HSB Malmö, blir även vice vd i HSB Landskrona.
# Anders Olsson, tidigare projektchef i HSB Landskrona, blir chef för förvaltningen i båda föreningarna.

– Roligt att vi nu tar steget fullt ut, och med affärsområdena samlade i den operativa delen jobbar vi nära verksamheten och kunderna. Vi behåller även den lokala förankringen, vilket är mycket viktigt för oss, säger Mikael Jönsson, vd för HSB Landskrona.

Genom förändringen kommer de båda föreningarna från 2021 kunna samarbeta ytterligare med den förändringsresa hela HSB står inför när verksamheten digitaliseras. Vilket ska göra det enklare och smidigare för alla medlemmar.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige