Image

HSB byggstartar projekt i Kvillebäcken

Bostäder HSB Göteborg har tagit beslut om att byggstarta projektet Verona i Kvillebäcken i Göteborg. Projektet består av 82 nya ytsmarta lägenheter där området präglas av hållbarhetstänk, gröna trivsamma gemensamhetsplatser och självklart bostäder med låg energiförbrukning.
Publicerad den 29 September 2011
Verona. Bild: HSB. Verona. Bild: HSB.

- I början av oktober startar vi bygget av ett helt unikt projekt. I nya Kvillebäcken finns plats för både grönska och hållbarhet. Här satsar vi fullt ut och bygger för standard Miljöbyggnad silver, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Försäljningen av de 82 lägenheterna är redan igång och bara under de senaste veckorna har intresset ökat.
- Nu är det bara ett och ett halvt år kvar till inflyttningen, vilket nog gör att allt fler vågar ta steget. Redan till försommaren 2013 räknar vi med att de första köparna kan flytta in, säger Lars Göran Andersson.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige