Image

HSB bygger lägenheter i Malmö

BYGG HSB har fått bygglov för tre punkthus i den östra delen av fastigheten Draken (tidigare Hemmets Journal) vid Sallerupsvägen i Malmö. De tre punkthusen kommer att innehålla sammanlagt 65 lägenheter.
Publicerad den 2 Maj 2008

Samtliga lägenheter kommer att vara bostadsrätter.

- Med det här bygglovet tas första steget i utbyggnaden av området kring gamla Hemmets Journal och det innebär att vi får ett mycket välkommet tillskott av flerfamiljhus i den här delen av östra Malmö, säger stadsbyggnadsnämndens ordförande kommunalrådet Anders Rubin (s).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige