Image

Hon tar över efter Anders Nylander

Karriär Ingalill Berglund blir ny vd på Atrium Ljungberg efter Anders Nylander. Hon har de senaste åren varit CFO på bolaget.
Publicerad den 14 Mars 2011
Ingalill Berglund. Bild: Bengt Höglund. Bild: Atrium Ljungberg
Ingalill Berglund. Bild: Bengt Höglund.

- Jag brinner för Atrium Ljungberg och har alltid varit genuint intresserad av vår affär, säger Ingalill Berglund. Atrium Ljungberg har under de tio år jag har arbetat i företaget utvecklats starkt och har ett högt anseende hos våra kunder. Vi har en stor potential i vår projektportfölj och har startat projekt för närmare tre miljarder kronor. Jag ser mycket fram emot att leda bolaget i den spännande framtid vi har framför oss.

Innan hon började på Atrium Ljungberg arbetade hon bland annat på Stadshypotek Fastigheter och Skolfastigheter i Stockholm, Sisab. Hon tillträder sin nya post den 8 april 2011.

- Ingalill Berglund delar bolagets starka värderingar och borgar för kontinuitet. Samtidigt får Atrium Ljungberg en ny duktig och mycket kunnig ledare i Ingalill. Styrelsen är övertygad om att hon är rätt person att fortsätta det framgångsrika arbetet med att skapa en långsiktig tillväxt och lönsamhet i bolaget, säger Dag Klackenberg, tillträdande ordförande och styrelseledamot sedan 2004.

Den 30 november 2010 meddelade Anders Nylander att han efter åtta år lämnar vd-posten på egen begäran och att en ersättare skulle vara utsedd senast i samband med årsstämman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige