Image

Hon blir vd för Stena i Malmö

Karriär Unni Solbe blir ny vd för Stena Fastigheter i Malmö. Hon tillträder 1 december och är i dag regiondirektör för Akademiska Hus Syd AB.
Publicerad den 7 Juni 2012
Unni Solbe. Bild: Stena Fastigheter. Bild: Stena Fastigheter
Unni Solbe. Bild: Stena Fastigheter.

Hon har tidigare varit affärsområdeschef på HSB Malmö och fastighetschef på MKB.

- Vi är mycket glada över rekryteringen av Unni Sollbe. Hon har en stor erfarenhet som gör henne väl lämpad för vd-uppdraget att leda det affärsdrivna Stena Fastigheter Malmö på ett framgångsrikt sätt in i framtiden, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef för Stena Fastigheter.

- Jag tilltalas av Stena Fastigheter som långsiktig ägare och ser fram emot att få vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Stena Fastigheter Malmös värdefulla bestånd tillsammans med mina nya medarbetare, säger Unni Sollbe.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige