Image

Hon blir ny vice vd för HUI

Bolag Emma Hernell, i dag partner på Unitedminds och Prime, blir ny intäktschef och vice vd på HUI.
Publicerad den 17 Maj 2017

– Handeln står inför den största förändringen i branschens historia och analysbehovet har aldrig varit större. Med Emma får vi en av landets vassaste konsulter inom analys och affärsutveckling och förstärker vårt strategiska erbjudande, säger Jonas Arnberg, vd för HUI.

Emma Hernell driver i dag strategiutvecklingen hos flera bolag och har en lång erfarenhet av analys och rådgivning inom områdena retail, kundbeteende och affärsutveckling. Hon börjar på HUI i augusti och kommer i rollen som vice vd vara med och utveckla HUI:s erbjudande.

– Det ska bli mycket inspirerande att få återvända till HUI och arbeta med de bästa inom detaljhandelsanalys. Den digitala transformation som branschen genomgår ställer helt nya kav och skapar helt nya möjligheter för analys för att förstå marknaden. Jag ser fram emot att tillsammans med HUI utveckla dessa möjligheter, säger hon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige