Image

Hon blir ny vd för Fasticon Kompetens

Karriär Susanne Åhlén, i dag etableringschef handel på Atrium Ljungberg, tillträder den 13 juni tjänsten som vd för Fasticon Kompetens. Hon efterträder Jonas Gustavsson, som blir koncernchef och vd för moderbolaget Fasticon Kompetens Holding.
Publicerad den 18 Mars 2016
Susanne Åhlén. Bild: Fasticon Kompetens
Susanne Åhlén.

- Jag ser det här som en jättespännande utmaning, där jag får möjlighet att förena det bästa av två världar – kompetensförsörjning och fastighetsbranschen. Jag brinner för HR- och rekryteringsfrågor, det är områden som har legat mig varmt om hjärtat under alla mina nästan 20 år som ledare, säger Susanne Åhlén, som även har en kort bakgrund som headhunter tidigt i karriären.

Rekryteringen av Susanne Åhlén är ett steg i satsningen på att bredda Fasticon Kompetens till att omfatta kompetensförsörjning inom fler delar av samhällsbyggnadssektorn.

- Fasticon Kompetens står inför stora utmaningar och jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av bolagets kommande utvecklingsresa, säger Susanne Åhlén.
Susanne Åhlén har arbetat för Atrium Ljungberg i sex år, först som marknadsområdeschef för Sickla Köpkvarter och sedan 2013 som etableringschef, handel. Dessförinnan var hon på Aberdeen Property Investors i sju år, som centrumchef för Stinsen Shoppingcenter och sedan som Sverigechef för Centre Management.

Jonas Gustavsson, som blir kvar som vd tills Susanne Åhlén tillträder, kommenterar:
- Susanne har lång erfarenhet av fastigheter och förvaltning, inte minst inom det viktiga retailsegmentet. Hon har precis den profil vi har sökt och blir med sin kompetens och sina ledaregenskaper ett perfekt komplement till bolagets nuvarande ledningsgrupp. Jag är övertygad om att hon är rätt person att leda Fasticon Kompetens in i framtiden.

Fasticon Kompetens AB ett helägt dotterbolag till Fasticon Kompetens Holding AB som i sin tur ägs till 71 procent av Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY