Image

HFAB rekryterar chefen för fastighetskontoret

Karriär Kommunala HFAB förstärker kompetensen på projektsidan. Rikard Ahlgren, i dag chef för fastighetskontoret i Halmstads kommun, blir senior projektledare på fastighetsutvecklingsavdelningen hos HFAB.
Publicerad den 24 Juni 2013

- Jag är oerhört glad över att vi har lyckats knyta Rikard till oss, vi står inför ett antal nyproduktioner de närmaste åren. Rekryteringen av Rikard tillsammans med Mats Nilsson, tidigare byggchef på Riksbyggen, innebär att vi har lyckats bygga upp tung kompetens inom projektsidan under de senaste månaderna, säger Marie Dellhag, fastighetsutvecklingschef på HFAB.

- Jag blev mycket lockad av att få vara med och ta fram fler hyresrätter i Halmstad. Jag anser att det är viktigt för vår stads utveckling, säger Rikard Ahlgren.

HFAB producerar just nu 44 lägenheter i Sofieberg, där inflyttningen startar 1 juli, samt lägenheter i kvarteret Jordmånen på Nissastrand där uthyrningen av 60 lägenheter startar den 14 september. HFAB planerar att under de kommande åren bland annat att bygga kvarteret Borgen på söder samt Lundgrens Trädgårdar vid Lundgrens Gjuteri. Planerna är att bygga cirka 100 lägenheter per år.

Rikard Ahlgren tillträder under september månad. Halmstads kommun har startat rekryteringsprocessen av en efterträdare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige