Image
Linda Marthon
Linda Marthon Bild: Hestia

Hestia får stort nationellt förvaltningsavtal

Bolag Trophi har valt att anlita Hestia för förvaltningen av den svenska fastighetsportföljen inklusive teknisk och ekonomisk förvaltning. Uppdraget med start den 1 april omfattar 173 fastigheter spridda över hela landet och har en sammanlagd yta på cirka 600 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Mars 2019

– Det känns fantastiskt roligt att Trophi har valt Hestia som partner för förvaltningstjänster i Sverige. Med vår lokala förvaltningsorganisation, som finns nära fastigheterna, tillsammans med vår centrala ledning och ekonomiorganisation kan vi erbjuda Trophi en väl anpassad organisation för uppdraget, säger Linda Marthon, vd för Hestia.

– Som Sveriges största fastighetsägare inom handel ställs höga krav på kvalitet och flexibilitet i förvaltningen. Därför är det väldigt roligt att påbörja samarbetet med en dedikerad och erfaren förvaltningsleverantör som Hestia, säger Jan Björk, vd för Trophi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY