Image

Hemfosas emission fulltecknad

Bolag 99,6 procent av Hemfosas företrädesemission tecknades med stöd av tecningsrätter. Därtill anmäldes motsvarande 48,8 procent av emissionen utan stöd av teckningsrätter.
Publicerad den 13 Maj 2016

Genom nyemissionen kommer Hemfosa att tillföras cirka 1 814 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader.

? Emissionen är en offensiv satsning från Hemfosas sida och vi är glada att gensvaret varit så positivt. Vår tydliga ambition är att fortsätta växa och vi ser många intressanta affärsmöjligheter på våra tre geografiska marknader. Nu får vi det ökade förvärvsutrymme som möjliggör fortsatt etablering av Hemfosa som erkänd och kraftfull aktör inom området samhällsfastigheter, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.