Image

Hemfosas emission fulltecknad

Bolag 99,6 procent av Hemfosas företrädesemission tecknades med stöd av tecningsrätter. Därtill anmäldes motsvarande 48,8 procent av emissionen utan stöd av teckningsrätter.
Publicerad den 13 Maj 2016

Genom nyemissionen kommer Hemfosa att tillföras cirka 1 814 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader.

? Emissionen är en offensiv satsning från Hemfosas sida och vi är glada att gensvaret varit så positivt. Vår tydliga ambition är att fortsätta växa och vi ser många intressanta affärsmöjligheter på våra tre geografiska marknader. Nu får vi det ökade förvärvsutrymme som möjliggör fortsatt etablering av Hemfosa som erkänd och kraftfull aktör inom området samhällsfastigheter, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY