Image

Hemfosa rekryterar från Hemsö

Bolag Jonny Göthberg kompletterar bolagets transaktionsteam med kompetens inom transaktioner av i synnerhet samhällsfastigheter och med erfarenhet även inom affärsutveckling och förvaltning.
Publicerad den 28 April 2016

Jonny Göthberg kommer närmast från Hemsö Fastighets AB där han har varit med och byggt upp verksamheten inom transaktion och affärsutveckling sedan bolaget bildades för sex år sedan. Dessförinnan arbetade han på Kungsleden under 15 år, bland annat som förvaltningschef. Han har även jobbat som fastighetschef på Castellum.

– Vi är mycket glada att få hälsa Jonny välkommen till till Hemfosas transaktionsteam. Den kompetens och erfarenhet som Jonny tillför inom området samhällsfastigheter innebär en värdefullt förstärkning i arbetet med förvärv på samtliga våra tre nordiska marknader, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa.

Jonny Göthberg tillträder sin tjänst på Hemfosa den 2 maj 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige