Image

Hemfosa rekryterar från Hemsö

Bolag Jonny Göthberg kompletterar bolagets transaktionsteam med kompetens inom transaktioner av i synnerhet samhällsfastigheter och med erfarenhet även inom affärsutveckling och förvaltning.
Publicerad den 28 April 2016

Jonny Göthberg kommer närmast från Hemsö Fastighets AB där han har varit med och byggt upp verksamheten inom transaktion och affärsutveckling sedan bolaget bildades för sex år sedan. Dessförinnan arbetade han på Kungsleden under 15 år, bland annat som förvaltningschef. Han har även jobbat som fastighetschef på Castellum.

– Vi är mycket glada att få hälsa Jonny välkommen till till Hemfosas transaktionsteam. Den kompetens och erfarenhet som Jonny tillför inom området samhällsfastigheter innebär en värdefullt förstärkning i arbetet med förvärv på samtliga våra tre nordiska marknader, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa.

Jonny Göthberg tillträder sin tjänst på Hemfosa den 2 maj 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige