Image

Hemfosa anställer fastighetschef i Norge

Bolag Hemfosa förstärker den norska organisationen genom att anställda Dag Tønder som fastighetschef för det norska fastighetsbeståndet som omfattar fastigheter till ett värde om cirka 3,6 miljarder kronor.
Publicerad den 7 Juni 2016

Dag Tønder har en bred erfarenhet inom fastighetssektorn och kommer närmast från det norska fastighetsrådgivningsbolaget Malling & Co där han sedan 2010 varit partner och mäklare med ansvar för uthyrning och försäljning av kommersiella fastigheter.

Dessförinnan arbetade Dag Tønder bland annat som verksamhetschef och fastighetschef i Meglercompagniet samt partner och chef för franchiseföretag under Postbanken Eiendomsmegling.

– Vi är mycket glada över att kunna förstärka vår norska organisation med Dag. Vi får en kunnig och erfaren fastighetschef till vårt växande fastighetsbestånd i Norge. Dags långa och breda erfarenhet av den norska fastighetsbranschen blir central i vår förvaltning och stödjer även vår fortsatta expension i Norge, säger Simon Venemyr Ottersland, COO för Hemfosa Norge.

Dag Tønder tillträdde sin tjänst på Hemfosa den 1 juni 2016. Hemfosas norska organisation består därmed av Simon Venemyr Ottersland, COO Norge, Dag Tønder som fastighetschef samt fyra medarbetare med ansvar för fastighetsförvaltning och ekonomi.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige