Image

Hasselberg och Alteryd till Gunnar Karlsens styrelse

Bolag Mikael Hasselberg och Erik Alteryd har valts in i styrelsens för entreprenör- och servicepartnern Gunnar Karlsen Sverige AB.
Publicerad den 15 Oktober 2013
Mikael Hasselberg. Bild: Grandab
Mikael Hasselberg. Erik Alteryd. Bild: Veidekke.
Erik Alteryd.

Mikael Hasselberg är partner i Grandab Management AB vars affärsmodell är att identifiera, förvärva, utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med investerare och samarbetspartners.

Han har tidigare varit regionchef på Fasticon i Göteborg och dessförinnan varit vd på Newsec Asset Management under cirka tio års tid. Mikael Hasselberg är även styrelseledamot i Bygg-Fast AB samt Jurist & Inkasso Sweden AB.

Erik Alteryd är vd för Ramirent AB som är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag.

Innan dess var han vd för Veidekke Entreprenad.

- Vi är glada över att välkomna både Mikael och Erik till vår styrelse. Deras kompetenser inom fastigheter och byggindustrin träffar vårt behov på ett bra sätt i vår fortsatta satsning att bli en ledande installations- och servicepartner i Sverige, säger Jon Valen-Sendstad, koncernchef i GK koncern och styrelseordförande i Gunnar Karlsen Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige