Image

Här är Wikströms nya uppdrag

Karriär Catellas CFO Ando Wikström sa nyligen upp sig på egen begäran efter 14 år på bolaget. Han blir nu ny CFO på Svenska Hyreshus.
Publicerad den 2 Juni 2015
Ando Wikström. Bild: Catella
Ando Wikström.

Ando Wikström tillträder tjänsten under hösten.

Svenska Hyreshus nuvarande CFO Johan Risberg kommer att övergå till att i högre grad ägna sig åt egna affärer, men kommer även framgent att bistå SHH som konsult och styrelseledamot i ett antal av SHH gruppens dotterbolagsstyrelser.

- Det gläder mig att Ando valt att ansluta till SHH som både CFO och delägare. Samtidigt vill jag och SHH tacka Johan för hans goda arbete och engagemang som CFO, vi ser mycket fram emot ett fortsatt givande samarbete under delvis nya former, säger Misha Moeremans, vd och huvudägare i SHH.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY