Image

Här är ledningspersonerna i AP-fondernas utlandsbolag

Karriär Cityhold Property blir namnet på Första och Andra AP-fondens nya bolag för europeiska fastighetsinvesteringar. Vd och fyra ledningspersoner är utsedda.
Publicerad den 15 Juni 2011

Det nybildade bolaget ska fokusera på långsiktiga investeringar i kommersiella fastigheter med centrala lägen i europeiska storstäder. Vd blir Per Sjöberg, som närmast kommer från det egna fastighetsföretaget Reiton AB och tidigare var vd för CLS Holdings plc i London.

Övriga ledningspersoner i Cityhold Property är:

# Andrew Smith, investeringschef.
# Sir Julian Berney, asset manager, London.
# Christophe Murciani, asset manager, Paris.
# Robb Simpson, investeringsanalytiker.

Rekryteringen av ytterligare nyckelpersoner pågår, det saknas i nuläget en ekonomichef och en asset manager i Tyskland.

- Jag är mycket stolt över uppdraget att bygga en diversifierad fastighetsportfölj med stabila kassaflöden för Första och Andra AP-fonden. Jag är också stolt över det starka team av medarbetare vi har samlat, med lång och bred erfarenhet av de europeiska marknaderna, säger Per Sjöberg, vd för Cityhold Property AB.

Cityhold Property drivs i samarbete med Catella, som bistår företaget med resurser och kompetens inom ramen för ett flerårigt managementavtal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige