Image

Här är ledningspersonerna i AP-fondernas utlandsbolag

Karriär Cityhold Property blir namnet på Första och Andra AP-fondens nya bolag för europeiska fastighetsinvesteringar. Vd och fyra ledningspersoner är utsedda.
Publicerad den 15 Juni 2011

Det nybildade bolaget ska fokusera på långsiktiga investeringar i kommersiella fastigheter med centrala lägen i europeiska storstäder. Vd blir Per Sjöberg, som närmast kommer från det egna fastighetsföretaget Reiton AB och tidigare var vd för CLS Holdings plc i London.

Övriga ledningspersoner i Cityhold Property är:

# Andrew Smith, investeringschef.
# Sir Julian Berney, asset manager, London.
# Christophe Murciani, asset manager, Paris.
# Robb Simpson, investeringsanalytiker.

Rekryteringen av ytterligare nyckelpersoner pågår, det saknas i nuläget en ekonomichef och en asset manager i Tyskland.

- Jag är mycket stolt över uppdraget att bygga en diversifierad fastighetsportfölj med stabila kassaflöden för Första och Andra AP-fonden. Jag är också stolt över det starka team av medarbetare vi har samlat, med lång och bred erfarenhet av de europeiska marknaderna, säger Per Sjöberg, vd för Cityhold Property AB.

Cityhold Property drivs i samarbete med Catella, som bistår företaget med resurser och kompetens inom ramen för ett flerårigt managementavtal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige