Image

Här är Erséus nya uppdrag

Karriär Kungsledens förre vd Thomas Erséus tillträdde i måndags posten som global chef för Ericssons fastighetsverksamhet.
Publicerad den 14 Januari 2015
Thomas Erséus. Bild: Kungsleden
Thomas Erséus.

Erséus ansvarsområde täcker alla fastighetsrelaterade frågor inom Ericsson globalt.

- Jag har precis börjat och håller på att sätta mig in i verksamheten. Det känns otroligt spännande och jag är stolt över förtroendet jag har fått, säger Thomas Erséus.

Erséus var vd för Kungsleden mellan 2006 och 2013 och han var dessförinnan vd för WSP Europe.

Sedan Erséus slutade på Kungsleden på våren 2013. Han har sedan dess bland annat blivit styrelseordförande för Halvarsson & Halvarsson, Forsen Projekt, Bengt Dahlgren Göteborg och Chalmersfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY