Image
Martin Carlsson.
Martin Carlsson. Bild: Felicia Sarmiento Holmquist

Han blir ny CFO på Next Step Group

Bolag Next Step Group bygger vidare och stärker upp organisationen med Martin Carlsson som ny CFO.
Publicerad den 15 Oktober 2021

Utvecklingsresan fortsätter för Next Step Group och nu utses Martin Carlsson till ny CFO. Med sig in i koncernen tar han en gedigen erfarenhet med flera meriterande ekonomiroller från fastighetsbranschen, senast i rollen som finansiell affärsutvecklare på Newsec. Som CFO kommer Martin Carlsson att leda och vidareutveckla Next Step Groups ekonomiavdelning och förstärka koncernen i den tillväxtfas som bolaget befinner sig i.
– Next Step Group är en spännande entreprenörsdriven koncern som har lyckats skapa en helt egen modell för stadsutveckling. Jag ser verkligen fram emot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och få vara med och bygga upp en strategisk och proaktiv ekonomiavdelning i framkant, säger Martin Carlsson, nytillträdd CFO på Next Step Group.

Next Step Group har på kort tid byggt upp en uppmärksammad utvecklingsportfölj där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt numera ingår - Nya Hovås, Life Science-klustret GoCo Health Innovation City samt bostadsprojektet Wendelstrand. Jacob Torell, grundare och vd, ser rekryteringen av Martin Carlsson som en viktig pusselbit för att matcha den fortsatt höga utvecklingstakten och skapa en dynamisk ekonomifunktion i tiden.
– Vi är väldigt glada över att få välkomna Martin till oss. Vi står inför nästa stora steg i vår utvecklingsresa och Martins breda kompetens inom ekonomistyrning kommer att tillföra värdefull kunskap och skapa goda förutsättningar för vår fortsatta expansion och höga tillväxttempo, säger Jacob Torell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige