Image
Martin Carlsson.
Martin Carlsson. Bild: Felicia Sarmiento Holmquist

Han blir ny CFO på Next Step Group

Bolag Next Step Group bygger vidare och stärker upp organisationen med Martin Carlsson som ny CFO.
Publicerad den 15 Oktober 2021

Utvecklingsresan fortsätter för Next Step Group och nu utses Martin Carlsson till ny CFO. Med sig in i koncernen tar han en gedigen erfarenhet med flera meriterande ekonomiroller från fastighetsbranschen, senast i rollen som finansiell affärsutvecklare på Newsec. Som CFO kommer Martin Carlsson att leda och vidareutveckla Next Step Groups ekonomiavdelning och förstärka koncernen i den tillväxtfas som bolaget befinner sig i.
– Next Step Group är en spännande entreprenörsdriven koncern som har lyckats skapa en helt egen modell för stadsutveckling. Jag ser verkligen fram emot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och få vara med och bygga upp en strategisk och proaktiv ekonomiavdelning i framkant, säger Martin Carlsson, nytillträdd CFO på Next Step Group.

Next Step Group har på kort tid byggt upp en uppmärksammad utvecklingsportfölj där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt numera ingår - Nya Hovås, Life Science-klustret GoCo Health Innovation City samt bostadsprojektet Wendelstrand. Jacob Torell, grundare och vd, ser rekryteringen av Martin Carlsson som en viktig pusselbit för att matcha den fortsatt höga utvecklingstakten och skapa en dynamisk ekonomifunktion i tiden.
– Vi är väldigt glada över att få välkomna Martin till oss. Vi står inför nästa stora steg i vår utvecklingsresa och Martins breda kompetens inom ekonomistyrning kommer att tillföra värdefull kunskap och skapa goda förutsättningar för vår fortsatta expansion och höga tillväxttempo, säger Jacob Torell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY