Image
Christoffer Abramson.
Christoffer Abramson. Bild: Catella

Han blir ny CFO på Catella

Bolag Christoffer Abramson har utsetts till Chief Financial Officer och medlem av koncernledningen på Catella. Han kommer närmast från en roll som CFO på EF Real Estate Holdings i Boston.
Publicerad den 21 Augusti 2020

Christoffer Abramson har i sin roll inom EF-koncernen varit med och byggt upp en global fastighetsgrupp med bas i USA. Dessförinnan arbetade han som operating executive för olika Private Equity-fonder i London och Paris. Han startade sin karriär inom General Electric där han i tio år arbetade i olika roller, senast som CFO för GE Real Estate i London.
– Genom Christoffers gedigna bakgrund och erfarenhet inom internationell fastighetssektor ser jag att Catella får ett viktigt tillskott för att vidareutveckla verksamheten och säkerställa framtida tillväxt, säger Johan Claesson tf vd och koncernchef på Catella.

Christoffer Abramson tillträder rollen som ordinarie CFO på Catella den 15 oktober 2020. Tillsättningen är föremål för godkännande av tillsynsmyndigheten i Luxemburg, Comission de Surveillance du Secteur Financier.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY