Image
Erik Nyman.
Erik Nyman. Bild: JLL

Han blir JLL:s nya analyschef

Bolag JLL fortsätter att satsa på en profilering inom corporate finance och rekryterar Erik Nyman som Head of Research.
Publicerad den 23 Februari 2024

Erik Nyman kommer senast från rollen som Executive Director på MSCI Sweden. Han har en gedigen bakgrund inom fastigheter och finans med en examen i Fastighetsekonomi från KTH och som diplomerad finansanalytiker från Handelshögskolan. Erik Nyman började som aktieanalytiker på SEB Enskilda och var därefter Head of Equity Research på Kaupthing och Ålandsbanken innan han började på MSCI.
– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Erik Nyman. Erik är en auktoritet inom fastighetsmarknad och bolagsanalys som med sina djupa kunskaper kommer att bidra med analyser och insikter som ytterligare förstärker vårt breda erbjudande som spänner över fastigheter, kapitalmarknader och finans, säger Linus Ericsson, vd för JLL Sweden.
– Det ska bli spännande att ansluta till JLL. Deras starka marknadsposition och breda kompetens inom fastighetstransaktioner, finansiering och corporate finance skapar intressanta möjligheter, speciellt i nuvarande marknadsläge, säger Erik Nyman.

Erik Nyman börjar sin tjänst hos JLL den 1:e mars 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige