Image

Hallengren lämnar Property Development

Karriär Joachim Hallengren har utsetts till ny affärsområdeschef för NCC:s bostadsutveckling, NCC Housing. Han tillträder den 1 november och kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef för NCC Property Development.
Publicerad den 24 Oktober 2012
Svante Hagman. Bild: NCC. Bild: Skanska
Svante Hagman. Bild: NCC. Joachim Hallengren. Foto: Knut Koivisto. Bild: Knut Koivisto
Joachim Hallengren. Foto: Knut Koivisto. Peter Wågström. Bild: NCC. Bild: NCC
Peter Wågström. Bild: NCC.

Joachim Hallengren är civilingenjör och har varit anställd i NCC sedan 1995. Han har en bakgrund inom NCC:s fastighetsutvecklingsverksamhet som region- och Sverigechef innan han 2009 utsågs till affärsområdeschef för NCC Property Development.
- Joachim är en stark ledare med hög kompetens och mycket stor kunskap i utvecklingsfrågor och kommer att bli en nyckelperson i vårt fortsatta arbete med att stärka NCC-koncernens bostadsutvecklingsaffär, säger NCC:s koncernchef Peter Wågström.
Joachim Hallengren ersätter Svante Hagman som den 1 november övergår till tjänsten som affärsområdeschef för NCC Construction Sverige.

Rekryteringen av ny chef för NCC Property Development har påbörjats och Joachim Hallengren kommer att kvarstå i den rollen fram till dess en efterträdare är på plats.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige