Image

H:son-Lindfors utvecklar och hyr ut i Gamla Stan

Uthyrning Marcus H:son-Lindfors har tecknat avtal med Bishop Arms och The Flying Elk i fastigheten Midas vid Mälartorget 15 i Gamla Stan.
Publicerad den 24 April 2013
Fastigheten Midas vid Mälartorget. Bild: Provisell
Fastigheten Midas vid Mälartorget. Marcus H:son-Lindfors. Bild: Provisell
Marcus H:son-Lindfors.

Bishop Arms ingår i den kända hotelloperatören Bicky Chakrabortys Elite Hotels. Avtalet sträcker sig över tio år och det blir den 40:e Bishop Arms-etableringen i Sverige. Det blir också landets största Bishop Arms-pub hittills, lokalen är på 420 kvadratmeter.

Tidigare har också avtal tecknats med puben The Flying Elk, på knappt 700 kvadratmeter, som ingår i restauratörerna Frantzén Lindebergs koncept. Bakom den satsningen står Antonia Ax:son Johnson.

- Det är mycket glädjande att vi kunnat skapa detta kluster med mycket kända varumärken, säger Marcus H:son-Lindfors.

H:son-Lindfors köpte lokalerna 2005 av Kungsleden i en bytesaffär. Lokalerna genomgår för närvarande en genomgripande ombyggnad för att anpassas till de kommande hyresgästerna och dagens krav.

- Mina företag har sedan slutet på 90-talet investerat i kommersiella bostadsrätter
och i dag uppgår totala investeringsvolymen till knappt 200 miljoner kronor. I beståndet har vi många kända varumärken, bland annat Telia och World Class. Beståndet har utökats succesivt med åren och i dag är vi etablerade, förutom i Stockholm, i bland annat Lund, Tyresö, Täby, Vallentuna och Solna. I företagsgruppen har vi över tiotalet företag där Holdsell Gruppen och Carolinabolaget AB utgör moderbolag i respektive koncern, säger H:son-Lindfors.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige