Image
Kvarnholmen Centrum.
Kvarnholmen Centrum. Bild: Novier

Gynmottagning flyttar in i Tilias Kvarnholmen

Uthyrning Novier har hyrt ut vårdlokaler till Endogyn Sverige om 358 kvadratmeter i Kvarnholmen Centrum, inom ramen för uthyrningsuppdraget för Tilia Fastigheter. Fastigheten Sicklaön 38:18 som innehåller Kvarnholmen Centrum, ligger i ett attraktivt läge på Kvarnholmen i Nacka. Centrumet innehåller fler vårdverksamheter och närservice, såsom Coop, Delselius bageri, STC gym och Kvarnholmens vårdcentral.
Publicerad den 17 Augusti 2023

Endogyn Sverige öppnar sin första gynekologi- och barnmorskemottagning här före årsskiftet 2023/2024.

Tilia Fastigheter förvärvade fastigheten i februari 2022. Utöver denna fastighet har Tilia tillträtt Havrekvarnen, ett nybyggt byggnadsminnesmärke som även den ligger på Kvarnholmen i Nacka. Novier biträder även Tilia i Havrekvarnen med uthyrningen, där det finns helt nyproducerade kontor från cirka 300 kvadratmeter.

– Vi är alla mycket förväntansfulla och vi ser våra nya lokaler som ett viktigt led i vår spännande resa. Här kommer vi få helt ändamålsenliga lokaler med närhet till utmärkta kommunikationer och service, så det är ett självklart val att etablera verksamheten på Kvarnholmen. Jag ser fram emot att välkomna både medarbetare och patienter till vår nya mottagning, säger Amanda Lindgren, vd för Endogyn Sverige.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Endogyn till oss. Vi ser fram mot ett bra och långsiktigt samarbete. Det är också en viktig uthyrning, då Endogyn passar bra in i hyresgästmixen och breddar utbudet av närservice. Kvarnholmen Centrum är nu fullt uthyrd, säger Christina Hansson, vd på Tilia Fastigheter.

– Vi är mycket glada över att Endogyn väljer att etablera sin första mottagning i denna fina fastighet. Läget och lokalen tror vi kommer att passa dem mycket bra, där närhet och ett brett utbud av service och inte minst skräddarsydda lokaler betyder mycket för dem, säger Fredrik Lindén, Head of Leasing Property Asset Management på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige