Image
Bostäder i Nyköping (genrebild).
Bostäder i Nyköping (genrebild). Bild: Nyköpings kommun

Gunnar Graflunds köper sex fastigheter i Nyköping

Transaktioner Gunnar Graflunds Fastighets AB utökar beståndet med sex fastigheter i Nyköping.
Publicerad den 13 September 2022

Novier har företrätt säljaren vid en försäljning av en portfölj med bostäder och lokaler i centrala Nyköping. Portföljen har en total uthyrningsbar area om 11 890 kvadratmeter fördelat på sex fastigheter och 86 lägenheter. Affären har skett i bolagsform och köpare är Gunnar Graflunds Fastighets AB.

– Affären visar återigen styrkan i bostadssegmentet. Novier vill tacka säljaren för förtroendet och gratulerar köparen till det fina förvärvet, säger Linus Håkansson, projektledare på Novier.

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige