Image

GT30 slår upp portarna

Uthyrning Den första mars öppnade kontorsklubben GT30 på Grev Turegatan 30. GT30 rymmer såväl stora kontorsplan som studios och coworkingytor för 500 personer.
Publicerad den 6 Mars 2017
Annons
Image
GT 30 rymmer både coworkingytor och studios. Bild: GT 30
GT 30 rymmer både coworkingytor och studios.

Här finns också gastrobaren Penny & Bill och bageriet The Bakery signerade Henrik Norström från LUX-gruppen, ett cykelrum med verkstad, poddstudio, gym och en mängd ytor som kan användas till allt från konferenser till modevisningar eller nattklubb.

– Som fastighetsägare är det fantastiskt att se när lokalernas fulla potential utnyttjas på det här sättet. Det blir en inspiration för oss att ta med oss i andra projekt och det visar att vi är en visionär fastighetsägare som kan hjälpa våra hyresgäster att förverkliga möjligheter, säger Lars Edberg på AFA Fastigheter.

För att färdigställa planerna har Jenny Björk, tidigare hotelldirektör på Esplendido på Mallorca, handplockats hem till Stockholm. I nära samarbete med AFA Fastigheter och Summit har hon hjälpt till att sy ihop konceptet kring GT30.

– Drömjobbet i dag är något helt annat än för 20 år sedan, och platsen där du vill göra ditt arbete på förändras i samma takt. På GT30 kan mindre start-ups och entreprenörer få tillgång till en eller fler kontorsplatser i ett så kallat coworkingspace där kontrakten är kortare, medan de som vill ha en mer traditionell kontorslokal med längre kontrakt kan få det. Gemensamt för alla företag i huset är att de får tillgång till husets nätverk och kan utbyta erfarenheter. I konceptet ingår tillgång till de andra medlemmarna i huset genom till exempel inspirationsföreläsningar, säger Jenny Björk, General Manager på GT30.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY