Image

Göteborgslokaler hyr ut i Haga

Uthyrning Parkeringsbolaget har genom Göteborgslokaler hyrt ut 1 500 kvadratmeter i Haga till Medborgarskolan. Lokalerna kommer att anpassas för Medborgarskolans verksamhet.
Publicerad den 23 December 2015

– Vi på Parkeringsbolaget är mycket nöjda med denna uthyrning och hälsar Medborgarskolan välkomna till Haga. Medborgarskolan är en stabil hyresgäst som kommer att bidra till att bevara Haga som en levande och dynamisk stadsdel, säger Magnus Feldt, vice vd för Parkeringsbolaget.

Ulrika Drevhage, verksamhetschef på Medborgarskolan i Göteborg, är nöjd med det nya hyresavtalet.

– Medborgarskolan växer och vill ha verksamhet i en stadsdel med goda kommunikationer och en dynamisk miljö. Vi vill också teckna ett hyreskontrakt med en långsiktig och stabil hyresvärd, säger hon.

Uthyrningen är den första efter det utvidgade samarbete som tecknats mellan Parkeringsbolaget och Göteborgslokaler, där Göteborgslokaler svara för förvaltningen av Parkeringsbolagets kommersiella ytor. Medborgarskolan flyttar in i lokalerna den 1 april och kursverksamheten startar till höstterminen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Låg aktivitet på transaktionsmarknaden – men fortfarande mycket kapital som kommer fortsätta investera"

Bolag CBRE stärker sin rådgivningsverksamhet med Daniel Hummel som ny vd för den svenska verksamheten. För Fastighetssverige berättar han om nya tjänsten på CBRE, återkomsten till fastighetsbranschen och ger sin syn på transaktionsmarknaden 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige