Image

Göteborgsbolag går ihop

Bolag Hjällbobostaden fusioneras in i Poseidon. Det har paraplyorganisationen Förvaltnings AB Framtidens styrelse beslutat. Fusionen ska vara klar 1 april 2012.
Publicerad den 19 Maj 2011
Anders Söderman. Bild: Bostads AB Poseidon. Bild: Bostads AB Poseidon
Anders Söderman. Bild: Bostads AB Poseidon.

- Hjällbobostaden kommer att bli vårt åttonde distrikt och jag hoppas att vi tillsammans med de system och rutiner vi har kommer att kunna leverera ännu mer service till hyresgästerna och fortsatta utveckla bostadsområdet, säger Anders Söderman, vd för Poseidon.

Hjällbobostaden kommer först att bli ett dotterföretag till Poseidon för att i nästa steg fusioneras med Poseidon. Fullt genomfört den 1 april 2012. Beslutet om sammanslagningen förutsätter ett beslut i Göteborgs Stads kommunfullmäktige.

Hjällbobostaden äger 2 300 lägenheter och har därmed cirka 90 procent av alla bostäder i Hjällbo. Bolaget har sedan bildandet genomfört en omfattande upprustning av fastigheterna och varit en drivande kraft i arbetet med att utveckla och förnya området.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige