Image

Goco värvar försäljningsansvarig från JLL

Karriär Pernilla Andersson, närmast från JLL Retail, blir försäljningsansvarig för life science-klustret Gothenburg Co Valley i Mölndal.
Publicerad den 4 Juli 2018
Pernilla Andersson. Bild: GoCo
Pernilla Andersson.

Söder om Göteborg i direkt anslutning till Astra Zeneca i Mölndal växer det nya innovationsklustret fram. Gothenburg CoValley är en gemensam satsning mellan Next Step Group AB och Vectura Fastigheter AB. Klustret bygger på digital hälsa där life science möter industrin. Ambitionen är att skapa ett innovationskluster i världsklass.

Pernilla Andersson blir försäljningsansvarig för projektet. Hon kommer senast från JLL Retail, där hon tidigare arbetat med stadsutvecklingsprojekt och handelsutveckling bland annat Hagastaden. Pernilla är fastighetsekonom och har jobbat i fastighetsbranschen sedan 2005.

– Det känns väldigt spännande och kul att få vara en del av detta fantastiska projekt och kompetenta team. Gemensamt med användarna ska vi skapa ett innovationskluster i världsklass. Livet mellan husen med attraktiva mötesplatser för individer och företag blir avgörande. Det är min uppgift att hitta rätt såväl lokala som internationella aktörer som kan bidra till vår vision med en levande stadsdel, ett aktivt gatuliv och en stark community, säger hon.

– Pernilla är en viktig spelare i teamet för att bygga upp identitet, härlighet och den viktiga mötesplatsen för känslan att vilja vistas här. I huvudsak handlar det om hälsa, restauranger, spännande koncept och en hälsosam livsstil, säger Anna-Maria Fuxén vd på Goco Co Valley.

– Vi går mot en ny trend inom hälsa och kost. Människor blir mer och mer hälsomedvetna och att sköta om sig själva med träning samt har en högre grad av medvetenhet kring hur kost påverkar oss. Vi kommer bygga upp en plats där nytänkande och framtid står i fokus. Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med Pernilla, säger Jacob Torell, vd för Next Step Group AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige