Image

Go To Work expanderar med två nya projektledare

Karriär Go To Work expanderar och anställer två nya projektledare för att stärka företaget och kunna erbjuda ännu bättre tjänster inom arbetsplatsstrategier och projektledning.
Publicerad den 16 Oktober 2017
Andreas Grafström. Bild: Go To Work
Andreas Grafström. Pia Hellgren. Bild: Go To Work
Pia Hellgren.

– Vi vill välkomna Pia Hellgren och Andreas Grafström till oss. De kommer att jobba som projektledare och deras kunskap och driv är ett efterlängtat komplement till vår verksamhet, säger Karin Ståhl, partner på Go To Work.

Pia Hellgren kommer senast från Arbetsförmedlingen där hon arbetat som inredningsansvarig i nästan fem år. Tidigare har hon även arbetat med marknadsföring och inredningsförsäljning. Andreas Grafström har i sin tur en bakgrund inom facility management. Där har han bland annat arbetat med ombyggnationer och kontorsflyttar.

Gemensamt är att de har stora kunskaper kring utformning av arbetsplatser och hur det påverkar såväl företagskultur, varumärken och försäljning. Kompetenser som är efterfrågade bland Go To Work:s kunder.

– Vi är mycket stolta över att Pia och Andreas börjar hos oss. Deras olika bakgrunder blir ett viktigt komplement för oss och våra kunder, säger Karolina Mölldal, partner på Go To Work.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige