Image

Genova köper i Nacka – ska utveckla bostäder

Transaktioner Genova Property Group köper en fastighet i Nacka för 62 miljoner kronor. Avsikten är att uppföra uppemot 150 bostäder på fastigheten.
Publicerad den 15 September 2016

Genova har köpt fastigheten Nacka Sicklaön 37:45 på Kvarnholmsvägen 52 i Nacka till ett underliggande fastighetsvärde om 62 miljoner kronor. Fastigheten innehåller cirka 3 000 kvadratmeter uthyrbar area och är idag fullt uthyrd.

Avsikten är att uppföra bostäder när ny detaljplan antagits. Genova bedömer att det kan byggas cirka 100-150 bostäder på fastigheten i kommande detaljplan och beroende på antalet nya byggrätter som tillskapas kan eventuell tilläggsköpeskilling utgå.

Säljare är Magnus Öhman AB och Serafim Fastigheter AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige