Image

Genesta hyr ut i Oslo

Uthyrning Genesta Property Nordic har tecknat ett långt hyresavtal med det holländska modeföretaget G-Star RAW för en exklusiv butikslokal längs Karl Johans gate/Kirkegata i Oslo.
Publicerad den 23 April 2013
Annons
Image

G-Star Raw hyr cirka 700 kvadratmeter i gatuplan.

- Vi är mycket glada över att ha G-Star som hyresgäst på Karl Johans gate 14, och det nya hyresavtalet ligger i linje med vår strategi att hitta nya affärsmöjligheter för fastigheten, säger Ted Söderlund, asset manager för Genestas norska fastigheter.

G-Star har börjat inreda lokalen och öppnar sin flaggskeppsbutik i maj 2013. G-Star är ett globalt modeföretag med över 6 000 försäljningsställen över hela världen. G-Star har flaggskeppsbutiker i New York, Paris, London, och nu också i Oslo samt andra större städer.

De 17 600 kvadratmeter stora fastigheterna på Karl Johans gate 14 och Kirkegata 23–25 i centrala Oslo ingår i Genestas fond Genesta Nordic Baltic Real Estate (GNBRE).


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssegmenten som har mest på spel i valet

Bolag Fastighetsbranschen har stora utmaningar framför sig – men den borde inte vänta sig någon hjälp från politiken. Det är det sammanfattande budskapet i en färsk rapport från Pangea Property Partners och den politiska rådgivningsbyrån Downtown Advisors. Här redovisar Fastighetssverige deras analys av det kommande riksdagsvalet och de möjliga konsekvenserna för svensk fastighetsmarknad tillsammans med Pangeas analyschef Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige