Image
Genesta hyr ut 1 300 kvadratmeter i Svea Artilleri.
Genesta hyr ut 1 300 kvadratmeter i Svea Artilleri. Bild: JLL

Genesta hyr ut 1 300 kvadratmeter

Uthyrning Tobii Dynavox, världsledaren inom kommunikationshjälpmedel har tecknat ett tioårigt hyresavtal om 1 300 kvadratmeter kontor i Svea Artilleri i Stockholm. Spacemaker representerade Tobii Dynavox medan JLL var rådgivare till fastighetsägaren Genesta i uthyrningsprocessen.
Publicerad den 3 Oktober 2022

Den 13 000 kvadratmeter stora fastigheten längs med Lidingövägen genomgår en omfattande totalrenovering och erbjuder toppmoderna kontor med stark miljöprofil i centralt läge. Inflyttningen planeras att ske i augusti 2023.
– Det känns väldigt bra att vi har hittat rätt lokal för vårt huvudkontor i Stockholm. Med moderna lokaler i attraktivt läge ser vi fram emot att fortsätta växa och hjälpa fler människor med funktionsnedsättningar att få en röst, säger Fredrik Ruben, vd på Tobii Dynavox.
– Vi är glada att välkomna ett modernt MedTechbolag som Tobii Dynavox till Svea Artilleri, säger Ted Söderlund, Head of Investment Management på Genesta.
– Vi ser fram emot det fortsatta uthyrningsarbetet med Svea Artilleri och att erbjuda marknaden topprenoverade kontor med närhet till både grönområden och citypuls, säger Erik Skalin Head of Agency på JLL Sverige.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige