Image

Galjaden köper i Köping

Transaktioner Galjaden köper en fastighet i Köping, omfattande 5 475 kvadratmeter kommersiella lokaler – främst industri och lager – och 23 000 kvadratmeter markyta.
Publicerad den 17 Augusti 2015

Säljare är B&B Tools Fastigheter.

Fastigheten är fullt uthyrd med bland andra Rörick Elektriska, Momentum Industrial och Ytstruktur som största hyresgäster.

- Köpings Ullvi 6:11 är en intressant kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar och passar in i vårt bestånd. Fastigheten är vårt första förvärv i Köping som vi anser är en intressant och väletablerad industristad i Mälarregionen. För oss som jobbar aktivt och nära våra hyresgäster och deras verksamheter så passar det bra att fastigheten har ett större förvaltningsinslag. Vi är glada och ser fram emot vårt fortsatta samarbete med B&B Tools-koncernen som genom deras två dotterbolag Rörick och Momentum är betydande hyresgäster i fastigheten. Vår ambition är att växa med intressanta fastigheter där vårt stora förvaltningskunnande gör skillnad, säger Martin Hansson, vd Galjaden Fastigheter AB

Efter förvärvet uppgår portföljen till 34 fastigheter med 145 000 kvadratmeter kommersiell yta samt cirka 47 000 kvadratmeter byggrätter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Unik lista: Så mycket elstöd har betalats ut till bygg- och fastighetssektorn

Lista Under de första tre dagarna sedan det att ansökan om elstöd till företag öppnade har över 17 000 företag sökt elstöd och Skatteverket har betalat ut drygt 1,9 miljarder kronor. Över 5 000 av företagen som sökt hör till bygg- och fastighetsverksamhet, det kan Fastighetssverige visa med hjälp av unik statistik över de ansökningar som hittills har beviljats och betalats ut.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige