Image

Galjaden köper fastighet i Norrköping

Transaktioner Galjaden Fastigheter AB förvärvar fastigheten Katten 18 i Norrköping av Seco Tools AB.
Publicerad den 14 Mars 2016

Fastigheten består främst av lager, industri och kontor och har en uthyrningsbar yta om cirka 7 000 kvadratmeter samt mark om cirka 18 000 kvadratmeter. Fastigheten är uthyrd till 50 procent med Seco Tools som hyresgäst.

– Katten 18 är en intressant kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar och passar in i vårt bestånd. Förvärvet är vårt andra i Norrköping som vi ser som en intressant och växande marknad. Med sitt läge i expansiv stadsdel där nya bostadsbyggnader växer fram avser vi att på sikt kunna utveckla fastigheten till att komplettera området. För oss är det roligt att vi fått förtroendet att få förvärva fastigheten där Seco stannar kvar som långsiktig hyresgäst, säger Martin Hansson, vd för Galjaden Fastigheter AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige