Image

Galjaden köper fastighet i Norrköping

Transaktioner Galjaden Fastigheter AB förvärvar fastigheten Katten 18 i Norrköping av Seco Tools AB.
Publicerad den 14 Mars 2016

Fastigheten består främst av lager, industri och kontor och har en uthyrningsbar yta om cirka 7 000 kvadratmeter samt mark om cirka 18 000 kvadratmeter. Fastigheten är uthyrd till 50 procent med Seco Tools som hyresgäst.

– Katten 18 är en intressant kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar och passar in i vårt bestånd. Förvärvet är vårt andra i Norrköping som vi ser som en intressant och växande marknad. Med sitt läge i expansiv stadsdel där nya bostadsbyggnader växer fram avser vi att på sikt kunna utveckla fastigheten till att komplettera området. För oss är det roligt att vi fått förtroendet att få förvärva fastigheten där Seco stannar kvar som långsiktig hyresgäst, säger Martin Hansson, vd för Galjaden Fastigheter AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är branschens hetaste free agents

Karriär En rad personer har lämnat eller är på väg att lämna tunga poster i fastighetsbranschen och sällar sig därmed till skaran av sedan tidigare profiler på listan över så kallade free agents. Fastighetssverige har tittat närmare på några av de hetaste profilerna som finns lediga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige