Image

Galjaden bygger nytt för plåtgrossist i Sundsvall

Uthyrning Galjaden Fastigheter har tecknat avtal med Fastec Sverige AB om att uppföra en ny butikslokal till Bevego i Sundsvall. Butiken omfattar cirka 2 200 kvadratmeter och kommer att ha ett utmärkt skyltläge längs E14 i Nacksta industriområde.
Publicerad den 19 November 2013

Arbetet påbörjas under första kvartalet 2014 och inflyttning sker under kvartal tre.

- För Galjaden är det väldigt roligt att vi så snart efter markförvärvet kan ha inflyttning för den första hyresgästen och med tanke på det strategiska läget så hoppas vi självklart kunna exploatera resterande markyta inom kort. Det ska bli mycket intressant att följa Bevegos utveckling i moderna och skräddarsydda lokaler säger Galjadens vd Martin Hansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige