Image
Micael Antamo
Micael Antamo Bild: Norrevo

Från Norrköping till Linköping

Karriär Micael Antamo, vd för kommunala Norrevo Fastigheter i Norrköping tillträder den 4 mars posten som vd för Lejonfastigheter i Linköping.
Publicerad den 29 Oktober 2018

– Vi är glada för att Micael Antamo har tackat ja till uppdraget. Han kommer att tillföra mycket kompetens till bolaget. Lejonfastigheter är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi menar att Micael Antamo är rätt person att driva förändringsarbetet vidare, säger Björn Immerstrand, ordförande i Lejonfastigheters styrelse.

– Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen. Det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med Lejonfastigheters medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling, säger Micael Antamo.

Nuvarande tillförordnad vd, Susanna Roback, kommer att fortsätta leda organisationen tills Micael Antamo tillträder posten, då hon återtar sin tidigare tjänst som fastighetschef för förvaltning och underhåll hos Lejonfastigheter.

Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB:
– Norrevos resa har bara börjat. Tillsammans med våra kunder och medarbetare. Med kommunens aktörer och omvärlden. Vi vet vart vi är på väg och resan dit kan vi alla påverka. Framtiden ser väldigt ljus ut. Vi vill tacka Micael för det fina arbete som han har utfört och önskar honom varmt lycka till.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY